de dcc-baan: the bridges (of de bruggen)Deze baan werd ontworpen door Geoges De Wachter en wordt samen met andere clubleden verder gebouwd. ondanks de vele sporen is dit een baan waar de treinen ook achter mekaar rijden, gestuurd door Koploper. Dit wil zeggen dat een snelle trein zal afgeremd worden als hij een tragere (goederen)trein zou inhalen. de beweging van de treinen kan op een groot scherm - achteraan de baan - gevolgd worden. 

De baan is uiteraard nog niet helemaal klaar maar de minimale seinlichten werken reeds. Ze hebben wel geen invloed op het rijgedrag van de treinen.de schaal 1-baan


Deze baan werd volledig ingericht door Ludo Walsscharts. Hij slaagde erin een typisch Belgisch stationnetje te bouwen waar hij met Belgische locomotieven en wagens kan rijden. 
de MärklinbaanDeze baan werd ontworpen door de Märklinrijders. Bedoeling was om zo snel mogelijk met lange treinen door een landschap te kunnen rijden. Ze werd gebouwd in een U-vorm waar een station staat aan de ene kant en aan de overkant de treinen door een gebergte rijden. Dit gebergte kan zowel in Europa als in Amerika gesitueerd worden. Het spoormateriaal dat hiervoor gekozen werd, zijn de Märklin C-rails. Er werden 8 blokken gemaakt en de lange treinen worden door de seinen van ieder blok doorgelaten of opgehouden als ze kans maken om een tragere trein in te halen.